Oamenii percep cariera diferit astazi. Comparativ cu anii precedenti, cand timpul petrecut in companii era de cel putin 10 ani, in prezent, un angajat isi petrece timpul intr-o companie maximum 4 ani. In consecinta, acestea trebuie sa ofere angajatilor diversitate, alternative si o noua perspectiva asupra businessului. In acest context, programele de engagement, retentie, team bulding-uri si traininguri devin primordiale. Este nevoie de traininguri specifice, diversificate, la finalul carora cursantii sa isi schimbe atitudinea si increderea fata de propriile limite si in acelasi timp, sa isi imbunatateasca unele abilitati.

Trainingul, formator de super-puteri

Importanta si eficietizarea programelor de training sunt subiecte care fac parte din aria de expertiza a trainerilor SelfTrust Academy, Andrei Dunuta si Alin Comsa, care se alatura in aceasta toamna comunitatii de HR.

Andrei Dunuta, Trainer SelfTrust Academy

Andrei Dunuta a fondat Self Trust Academy cu gandul ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare la influentare, negociere si leadership. In acelasi timp, trebuie sa transmita un sentiment de  incredere si siguranta clientilor sai. Andrei activeaza in domeniul vanzarilor de cand avea 19 de ani, iar pe parcursul carierei sale a reusit sa construiasca in doua din cele mai importante banci din Romania, cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe.

Alin Comsa, Triner SelfTrust Academy

Alin Comsa este trainer de peste 15 ani si are o experienta vasta in domeniul financiar-bancar, unde a avut rezultate impresionante in domeniul vanzarilor. La SelfTrust Academy este inspirat sa ii ajute pe oameni sa-si recastige increderea in ceea ce pot si sa ii ajute sa vada cat de valoros este ceea ce au in interior.

Cultura unitara in organizatii, prin diversitatea echipei

Cultura organizationala a unei companii este componenta care isi pune puternic amprenta asupra angajatilor, transformand comportamentul lor in armonie cu normele si valorile pe care le promoveaza. Colectivul companiei reprezinta astfel o singura cultura, chiar daca acestia se diferentiaza la nivel individual. Despre diversitate si despre  modalitatea in care departamentul de resurse umane dezvolta cultura organizationala, discuta Adriana Aionitoae, Head of People Development and Recruitment @ Endava, la HR Summit Iasi. Adriana activeaza in Endava de peste 8 ani, fiind implicata in diverse proiecte: recrutare, programe de training, people development si cultura organizationala. Crede in puterea muncii, in diversitatea de voci in echipa si in dezvoltarea companiilor, punand oamenii si dezvoltarea lor pe primul loc.

De la motivarea traditionala, la libertatea alegerii beneficiilor

Motivarea angajatilor cu beneficii traditionale, cum ar fi salariul de baza, un pachet de sanatate si tichete de masa, este o strategie care trebuie regandita. In ajutorul managerilor de resurse umane vin cei de la Benefit Online, care pun la dispozitia companiilor o serie de beneficii extrasalariale adaptate nevoilor actuale.

Adrian Sarbu, Co-Founder Benefit Online, activeaza in lumea antreprenoriala, lansand un nou trend pe piata beneficiilor pentru angajati. Din 2014, impreuna cu Stelian Bogza gestioneaza un sistem unic in Romania de beneficii flexibile. „Noua generatie vrea sa fie in control, vrea sa-si aleaga propriile beneficii. Este o modalitate fantastica de a le oferi angajatilor ceea ce-si doresc.”

Conferinta de resurse umane HR Summit, organizata de Libero Events, reuneste in fiecare an peste 400 de specialisti si manageri de resurse umane. Detalii despre speakeri si inscriere gasiti pe site-ul oficial al evenimentului www.iasi.hrsummit.ro.

Despre Conferinta de Resurse Umane HR Summit

HR Summit este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente, B2B şi  B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit,  TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day,  Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar şi târguri:  Touristica.

HR Summit Iasi 2016

Distribuie in social media:

<div class=”addthis_sharing_toolbox”></div>

Inscrie-te si tu la urmatoarele evenimente Traininguri Specializate Romania:

Te-ar putea interesa si:

[crp]