Traineri experimentati, pasionati si priceputi, pe care ii recomandam cu toata increderea.
Ne-au ajutat sa cream modele de evaluare a personalului, sa implementam in compania noastra un sistem de valori solid si bine pus la punct si au lucrat cu toti managerii la programe ample de management si leadership.
Multumim, The Markers, pentru tot ceea ce ne-ati ajutat sa realizam!

Cristi Pop, Director General, Animax

Vreau să mulțumesc pentru aceste două zile de training, în care mi-am reamintit noțiuni pe care le cunosc deja, dar, cel mai important, am acaparat o mulțime de informații noi, pe care cu siguranță le voi folosi în viitor. Mi-au plăcut: Tehnicile și strategiile de marketing și comunicare prezentate – le consider utile și la îndemână; Detalierea lor atât verbal, cât și scris; Workshopurile care s-au axat pe compania mea și pe domeniul meu de activitate.

Florentina Dascalu, Specialist relatii publice si marketing, Editura Diana

Am colaborat cu The Markers intr-un proiect de formare a vanzatorilor. Ne doream un anume mod de prezentare a tehnicilor de vanzare si eram interesati in special de vanzarea consultativa. Am avut intalniri cu reprezentantii mai multor firme de training, dar ne-am oprit in final la oferta The Markers si s-a dovedit ca am facut o alegere buna. Seriozitate, implicare, creativitate – acestia sunt termenii care definesc, pe scurt, colaborarea noastra. Consideram ca am gasit partenerul potrivit pentru viitoarele noastre proiecte.

Adina Mandoiu, Director Marketing & PR, Grawe Romania

Cand vorbesti despre The Markers, zici Catalin si Alex.

Asta inseamna ca poti avea siguranta ca te afli in fata a doi traineri care te vor conduce spre ceea ce iti doresti si care nu iti vor vinde ceea ce vrei sa auzi, ci doar ceea ce ai nevoie si te ajuta in a avea succes.

Cand vrei sa lucrezi cu The Markers, spui escaladare profesionala la un alt nivel.

Cu alte cuvinte, ai libertatea de a-ti customiza cursul in functie de nevoi si de a folosi uneltele necesare domeniului in care vrei sa te dezvolti.

Cand revii la The Markers, te intrebi ce altceva ai mai vrea sa imbunatatesti.

Practic, te vor scoate din aria ta de confort si iti vor arata ce potential ai si cat de multe lucruri poti sa faci in ceea ce vrei.

Orice iti doresti sau iti propui sa faci cu si impreuna cu ei, ai doar de castigat. Ii recomand celor care vor sa schimbe si sa construiasca ceva in plan profesional sau personal.

Sever Vataman, Director Executiv, MEDICLIM

Stimati Domni, Va multumim frumos pentru profesionalismul si daruirea puse in joc de catre domniile voastre in organizarea team buildingului ce tocmai a trecut. Pentru toti a fost o experienta unica, foarte frumoasa, o experienta pe care cu siguranta nu o vom uita curand!  Am apreciat foarte mult si feedback-ul din partea voastra, este extrem de important pentru noi sa avem un punct de vedere din exterior pentru ca si noi suntem, din pacate, prinsi in cultura noastra organizationala si s-ar putea sa nu vedem intotdeauna ansamblul . Personal aveti  un client multumit ,care va va recomanda cu caldura mai departe! Sper sa avem posibiliatea de a colabora si in viitor. Multumesc frumos

Ana Maria Cazacu, Director of Sales & Marketing , RIN Grand Hotel

A fost un training foarte interesant. Foarte practic și lejer, și cu un trainer cu multa experiența în meseria pe care o face. Toata lumea s-a simțit foarte bine iar rezultatele au fost vizibile imediat după terminarea trainingului. Am crescut rata de vânzări cu 4% după o luna, în timp ce numărul de anulari de comenzi a scăzut semnificativ. În același timp, angajații noștri sunt mai motivați și mult mai productivi, deoarece și-au dat seama în urma acestui trainig că sunt capabili sa obțină rezultate mult mai bune dacă își propun acest lucru.

Israel Rodríguez, Team Leader Service Center ES, Kreditech

Am colaborat cu Catalin Ionescu si firma Traininguri Specializate Romania in anul 2016 in cadrul a trei programe derulate impreuna. Modul interactiv aplicat la necesitatile de pregatire, respectiv leadership, imbunatatirea comunicarii si conducerii echipelor  a condus la atingerea obiectivelor programului de training. Activitatile practice desfasurate pe durata cursului au venit in sprijinul intelegerii teoriei prezentate si au contribuit la intelegerea modului de operare pe care atat managementul cat si personalul de executie vor trebui sa il implementeze pentru obtinerea rezultatelor foarte bune in cadrul departamentelor si interdepartamentale. Intr-un cuvant a fost o experienta WOW, care ne va face sa reflectam la ce si cum trebuie sa facem lucrurile pentru a castiga cu toti.

Valentina Petcu, Leonida Tatomirescu, Organizational Development Manager, Director HR, Otelinox

Într-una dintre zilele lunii februarie ale acestui an am considerat ca ar fi o idee bună să dezvoltăm și îmbunătățim aptitudinile echipei de telesales. Așadar, am început să caut servicii de specialitate în acest domeniu. După nu foarte mult timp am reușit sa dau peste The Markers și domnul Alexandru Dinu. Am fost încântat să cunosc un tânăr profesionist, foarte deschis, foarte comunicativ și foarte implicat. Am apreciat foarte mult seriozitatea si promptitudinea domnului Dinu și modul în care a susținut un training extrem de interesant și plăcut prin care a reușit să atragă și să mențină atenția fiecărui participant și cel mai important, să aducă un plus de valoare serviciilor noastre prin modul în care ne-a ajutat să înțelegem mai bine clienții și să îndeplinim așteptările lor. The Markers vin cu soluții dedicate domeniului de activitate al clientului și pot oricând să ii recomand cu maximă căldură și încredere.

Ionut Hatos, Manager, Maravet

Revin cu un feedback foarte bun in urma trainingului pe care l-ai sustinut echipei Terraverde. Iti transmit multumirile tuturor participantilor si promitem (nu doar vom incerca) sa punem in aplicare toate sfaturile pe care ni le-ai oferit. A fost o placere si o onoare pentru noi sa avem ocazia de a invata atatea lucruri de la un om ca tine. Intreaga echipa se simte mai bogata astazi, mai valoroasa, mai apreciata si iti multumim ca ai sadit acest sentiment in inimile noastre. Multumim !

Irina Prisnel, Director Marketing, Terraverde

Acum, la final, pot spune ca am particiapt cu drag la acest curs de leadership organizat de Traininguri Specializate Romania. a fost o zi productiva. Am plecat incarcat pozitiv si cu ceva idei in cap – ce vreau sa fac, ce e nevoie sa imbunatatesc, si un alt unghi din care sa ma uit.

Alexandru Firca, Responsabil Departament Mentenanta, ROMCARTON S.A.

Incep prin a va felicita pentru trainingul la care am participat. A fost exact ce aveam eu nevoie  si mi-a raspuns la multe din intrebari. A fost o reala placere colaborarea noastra si sper ca pe viitor sa mai invat de la voi si alte lucruri interesante.

Diana Calin, Responsabil Marketing, Wilmark Dance Academy

Un program de team building, cu activități bine structurate, prin intermediul căruia am putut identifica “zonele” sensibile. Am plecat împreuna, in acest program, cu atingerea unor obiective si la final, am obținut pe lângă aceste obiective si o activitate relaxanta, fără sa ne gândim ca am pierdut un week-end departe de familie. Mulțumim echipei de formatori pentru atmosfera destinsa si profesionala.

Traian Stamate, Didactic Manager, Festo Romania

Salut. O recomandare simpla si sincera pentru trainingul de vanzari la care am participat: UTIL , PLACUT, mai vreau!

Florinel Diaconu, Head of Rent a Car Department, Hertz Romania

Am apelat la Alex si la compania lui cu incredere, la recomandarea unei cunostinte ce beneficiase la randul ei de serviciile profesioniste ale tanarului trainer. Cursul a fost unul practic, interactiv, cu solutii concrete la problemele discutate. Informatiile prezentate au fost bine structurate, cu o gramada de exemple practice, roll-play-uri si activitati ce nu au facut decat sa confirme bogata experienta in telesales pe care Alex o are. Apreciez follow-up realizat ulterior cursului, prin care ne-am putut da seama cat am evoluat si ce mai trebuie schimbat. Alex Dinu, cu pregatirea, determinarea si seriozitatea de care da dovada, va ajunge (daca nu deja este) in scurt timp unul din top-trainerii la nivel national.

Stefan Monea, Customer Service Manager, Lista Firme Romania

Feedbackul meu pentru programul personalizat pe care Traininguri Specializate Romania l-a pregatit si livrat catre noi este unul foarte pozitiv. Tin sa mentionez ca atunci cand spun feedback, inglobez aici parerea intregii echipe. Daca e sa enumar cateva motive pentru care apreciem desfasurarea “evenimentelor”, as spune asa: volum mare de informatie inteligent concentrat in doar doua zile de curs; exemplificari relevante la toate elementele teoretice; captarea si acapararea atentiei intregii echipe pe toata durata – lucru pe care in sedintele noastre nu il reusim mai niciodata; buna si prompta reactie la toate intrebarile noastre; la obiect; atitudine energica, entuziasm si profesionalism. Cu siguranta ar mai fi multe de spus, dar nu vreau sa intru intr-o analiza prea amanuntita. Pot spune ca, atunci cand va fi cazul, in traininguri pe viitor in CEVA, compania voastra va fi intre primele optiuni de luat in considerare. Multumesc pentru toata implicarea.

Ovidiu Suteu, Director Vanzari, Ceva Sante Animale

Acest training pentru mine a insemnat un pas foarte important in activitatea de antreprenoriat. Pentru a incepe si dezvolta un business ai nevoie de abilitati de vanzari, si de aceea decizia de a participa la acest curs a fost foarte buna. Partea teoretica s-a imbinat foarte bine cu exercitiile si exemplele practice din experienta voastra in  vanzari . Cursul a fost interactiv, bine structurat si a fost prezentat astfel incat informatiile sa fie intelese si asimilate de toata lumea. Multumesc inca o data!

Carmen Simionescu, Managing Director, Acentria Consulting

Recomand Traininguri Specializate Romania si in special acest training pentru tehnicile utile pe care angajatii din echipa mea le-au aflat si le-au inteles, pentru aplicabilitatea lor si eficienta evidenta pe care am inceput sa o simt eu, ca manager, inca din prima zi de dupa curs. Nimic din ceea ce s-a discutat nu a ramas la acest nivelul cuvintelor, ci Alex a avut grija sa faca fiecare participant in parte sa inteleaga cum anume poate aplica fiecare truc, fiecare procedeu in parte. Echipa este acum mai motivata, mai eficienta si rezultatele sunt in crestere. Asadar, un program mai mult decat util, interactiv, practic, pe care orice manager din domeniul telesales ar trebui sa il implementeze echipei lui.

Irina Gurdis, Sales Manager, Cargo Trans Solutions

Consider aceasta experienta de invatare mai mult decat un training, o oportunitate de a-ti genera energie si curaj pentru a evolua si a transforma parte din strategia profesionala actuala.

Dana Voicu, Specialist HR, BDO Audit

Pe parcursul celor 2 zile cat a durat trainingul, atmosfera creata de traineri a fost una de destinere in care au fost imbinate foarte placut aspectele de introspectie, analiza si invatare. Trainingul a reprezentat un demers de dezvoltare a comunicarii care va fi resimtit pozitiv in cadrul activitatilor desfasurate in cadrul firmei. As dori, de asemenea, sa punctez pregatirea excelenta a cursului de catre cei doi traineri in ceea ce priveste aspectele teoretice si practice ale evenimentului. A fost un curs foarte interesant, captivant si foarte interactiv. Putea se dureze mai mult caci cele 2 zile au trecut incredibil de repede.

Mirela Ficleanu, Head of Processing and Logistic, Festo Romania

Coaching-ul cu Alexandru Dinu a venit in momentul in care eram in impas si nu vedeam solutiile pentru a-l depasi. Stiam ca am nevoie de indrumare, iar experienta cu Alexandru a fost mai mult decat revelatoare. De la el am invatat sa relationez cu clientii mei, am invatat sa ofer solutii si sa ajut, am invatat sa gandesc strategic. Consider ca este printre putinii oameni cu vocatie pentru training deoarece simplica problemele si, intr-un mod foarte relaxat si natural, te face sa intelegi unde trebuie sa punctezi.

Camelia Vasile, Specialist Vanzari , Libra Internet Banking

Unul din cele mai mari castiguri ale acestui training pentru clubul nostru a fost realizarea unei uniformizari in ceea ce priveste un mod de comunicare eficient. Cu ajutorul lui Sorin Faur am inteles cum putem controla dinamica comunicarii, gestionand situatiile de conflict in favoarea noastra prin gasirea acelor parghii constructive si eficiente.

Avem siguranta ca tehnicile de comunicare detaliate si practicate pe perioada seminarului vor sta la baza unor relatii de durata bazate pe incredere si credibilitate atat cu clientii nostri dar si intercolegiale.

Carmen Dumitru, Director General, AcvaticBebeClub

Eu parerea mi-am spus-o live chiar la final si mi-o pastrez inca ! La aceasta intalnire-training am invatat, am socializat, m-am autoevaluat, mi-am descoperit punctele forte, dar si pe cele slabe – pe care mi-am propus sa le imbunatatesc.  Concluzie? Chiar mi-au placut cele 2 zile petrecute impreuna, nu am avut timp sa ma plictisesc ! As participa inca o data cu mare drag la ceva similar.

Carla Stanciu, Namicon Testing

Am participat la numeroase traininguri tehnice, seminarii, conferinte in tara si strainatate si am si organizat cateva in cadrul asociatiilor noastre de breasla, din care am inteles care este elementul care conteaza cel mai mult pentru un training reusit. Acela este: persoana trainerului. Trainerul face totul. Alexandru Dinu este un tanar carismatic, un aliaj rar intalnit intre o aparenta de poet si competenta unui profesionist remarcabil, cu un calm in exprimare si o viteza in gandire, in spatele careia se ascunde un spirit nelinistit, curios si in permanenta miscare, dornic de noi provocari. Pe angajatii mei, si am fost vreo zece cu totii la trainingul de vanzari, i-a cucerit modul lui de prezentare foarte viu, plastic, concret, realistic, dar si alegerea inteligenta a jocurilor si a metaforelor, demonstrand importanta comunicarii si imperfectiunile ei, precum si esenta muncii in echipa. Bine conceput, bine structurat si bine condus prin etape, trainingul a fost urmarit foarte activ si atent de toata lumea (bine am facut ca am ales o zi nelucratoare, linistita). La sfarsitul trainingului fiecare participant s-a ales cu o lista lucrurilor pe care si-a propus sa le schimbe singur in modul propriu de a vinde. Mi s-a parut foarte important si follow-up-ul, adica urmarirea evolutiei personale a fiecaruia in lunile de dupa training, cat de mult din cele invatate a implementat in munca si in tabieturile sale. Ca si managerul firmei – gazda, pot spune ca sunt foarte multumit de calitatea trainingului si competenta si nivelul profesional al lui Alexandru Dinu. Este fara indoiala vorba de un trainer de mare clasa pe care vom dori sa-l vedem cat mai curand din nou printre noi.

Milan Banjac, CEO, Tin Factory Romania

Despre dl Alexandru Dinu sau ce inseamna sa fi trainer in vinzari . . . Am ales acest Workshop, “Excelenta in vanzari”,  pentru a incerca sa imi organizez mai bine munca,  sa invat sa comunic cu clientii, sa ma fac bine inteleasa. Sincer, am fost reticenta la inceput cind am vazut cat de tanar este dl Alexandru Dinu. Ma asteptam la multa teorie, mult de scris, plictiseala si dureri de cap in momentul in care nu mai intelegeai nimic. Am avut o surpriza foarte placuta, inca de la primele minute, cand au fost facute prezentarile. Datorita stilului direct si neconventional, a atitudinii relaxate a trainer-ului, cat si a atmosferei create, a fost foarte usor sa fiu atenta pe tot parcursul workshop-ului. O data cu participarea la acest workshop, “Excelenta in vanzari”, am aflat anumite tehnici de abordare a unei negocieri, ce expresii nu ai voie sa folosesti, cum sa iti pui in valoare produsul, dar si ce calitati iti  trebuie ca sa fii un bun om de vanzari. Cele doua zile de Workshop au trecut  repede, dar am ramas cu o impresie foarte frumoasa despre dl Alexandru Dinu si depre cursul pe care il tine. Multumesc pe aceasta cale dlui Alexandru Dinu  pentru cele invatate, pentru admosfera creata in timpul Workshop-ului, pentru informatiile si sfaturile primite.

Marcela Boboc, Sales Manager, SEA Romania

As vrea sa va felicit pt cursul de astazi la care am participat . Foarte frumos organizat si lectori foarte buni!

Victoria Dumitru, Director General, ABC Asigurari

Va felicit pentru organizarea si modul de desfasurare a cursului din 14.11.2014. Informatiile si conceptele transmise au fost ca o briza de aer proaspat. Va multumesc pentru ocazia de a participa la o astfel de prezentare. Toate cele bune.

Cosmin Dragoescu, HR Manager, ICME ECAB

Ma bucur si eu ca am avut ocazia sa ne cunoastem si ca am putut aprofunda impreuna si cu ceilalti colegi informatiile, foarte utile, impartasite prin cursul tau. Asa cum am spus si la finalul cursului, o sa pun in practica ceea ce am descoperit impreuna ca fiind util pentru a deveni un vanzator de succes.

Catalin Bucataru, Bionorica Medical