Implementam programe de consultanta si training, unice, personalizate pentru fiecare client in parte, practice si interactive.

Suntem o echipa de consultanti, practicieni in domeniile in care cream programe de dezvoltare. Fiecare membru al echipei vine cu o experienta cel putin 10 ani in crearea si implementarea de strategii dedicate dezvoltarii performantelor oamenilor.

Implementam programe de consultanta si training, unice, personalizate pentru fiecare client in parte, practice si interactive.

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este aceea de a oferi solutii eficiente si practice companiilor romanesti care doresc sa isi creasca afacerile prin intermediul dezvoltarii propriului personal.

Cum facem asta?

Iata ce spun partenerii nostri despre colaborarea cu noi

Vreau să mulțumesc pentru aceste două zile de training, în care mi-am reamintit noțiuni pe care le cunosc deja, dar, cel mai important, am acaparat o mulțime de informații noi, pe care cu siguranță le voi folosi în viitor. Mi-au plăcut: Tehnicile și strategiile de marketing și comunicare prezentate – le consider utile și la îndemână; Detalierea lor atât verbal, cât și scris; Workshopurile care s-au axat pe compania mea și pe domeniul meu de activitate.

Florentina Dascalu, Specialist relatii publice si marketing, Editura Diana

Traineri experimentati, pasionati si priceputi, pe care ii recomandam cu toata increderea.
Ne-au ajutat sa cream modele de evaluare a personalului, sa implementam in compania noastra un sistem de valori solid si bine pus la punct si au lucrat cu toti managerii la programe ample de management si leadership.
Multumim, The Markers, pentru tot ceea ce ne-ati ajutat sa realizam!

Cristi Pop, Director General, Animax

Am colaborat cu The Markers intr-un proiect de formare a vanzatorilor. Ne doream un anume mod de prezentare a tehnicilor de vanzare si eram interesati in special de vanzarea consultativa. Am avut intalniri cu reprezentantii mai multor firme de training, dar ne-am oprit in final la oferta The Markers si s-a dovedit ca am facut o alegere buna. Seriozitate, implicare, creativitate – acestia sunt termenii care definesc, pe scurt, colaborarea noastra. Consideram ca am gasit partenerul potrivit pentru viitoarele noastre proiecte.

Adina Mandoiu, Director Marketing & PR, Grawe Romania

A fost un training foarte interesant. Foarte practic și lejer, și cu un trainer cu multa experiența în meseria pe care o face. Toata lumea s-a simțit foarte bine iar rezultatele au fost vizibile imediat după terminarea trainingului. Am crescut rata de vânzări cu 4% după o luna, în timp ce numărul de anulari de comenzi a scăzut semnificativ. În același timp, angajații noștri sunt mai motivați și mult mai productivi, deoarece și-au dat seama în urma acestui trainig că sunt capabili sa obțină rezultate mult mai bune dacă își propun acest lucru.

Israel Rodríguez, Team Leader Service Center ES, Kreditech

Am colaborat cu Catalin Ionescu si firma Traininguri Specializate Romania in anul 2016 in cadrul a trei programe derulate impreuna. Modul interactiv aplicat la necesitatile de pregatire, respectiv leadership, imbunatatirea comunicarii si conducerii echipelor  a condus la atingerea obiectivelor programului de training. Activitatile practice desfasurate pe durata cursului au venit in sprijinul intelegerii teoriei prezentate si au contribuit la intelegerea modului de operare pe care atat managementul cat si personalul de executie vor trebui sa il implementeze pentru obtinerea rezultatelor foarte bune in cadrul departamentelor si interdepartamentale. Intr-un cuvant a fost o experienta WOW, care ne va face sa reflectam la ce si cum trebuie sa facem lucrurile pentru a castiga cu toti.

Valentina Petcu, Leonida Tatomirescu, Organizational Development Manager, Director HR, Otelinox