Am implinit 3 ani de existenta! 3 ani de traininguri reusite, de participanti multumiti si de o multime de lucruri pe care le-am invatat de la cei ce ne-au acordat incredere.

De-a lungul acestor ani ne-am propus sa nu dezamagim nici macar un singur participant si am facut tot posibilul sa transformam acest fapt intr-un adevar. Pentru ca intr-un final este vorba despre impresia pe care o au oamenii in care investim pasiune si dedicare. Este vorba despre gustul care ramane dupa finalizarea trainingului. Una peste alta, este vorba despre intreaga experienta pe care o cream.

Extrem de important pentru noi este feedback-ul pe care il primim de la cei ce iau parte la evenimentele noastre. Suntem preocupati de a ne dezvolta continuu, iar parerea celor ce au participat la traininguri ne ajuta sa ne imbunatatim. Suntem intr-un proces constant de perfectionare. Pentru aceasta va multumim!

Cu ocazia implinirii a 3 ani, oferim un discount de 35% tuturor celor ce se inscriu la orice eveniment din calendarul de toamna. Singura conditie necesara este inscrierea pana la data de 15 septembrie.

Poti alege orice curs, in functie de domeniul in care doresti sa iti antrenezi performanta. Calendarul de toamna include urmatoarele traininguri: 

– Public Speaking

– Vanzari si Business Development

– Time Management

– Marketing Online 

– Cum sa cresti nivelul de engagement in compania ta

– Comunicare

– Leadership

– Evaluarea si Managementul Performantei angajatilor

Participarea la aceste traininguri este calea catre dezvoltarea carierei tale. Cursurile sunt practice, interactive, nu se comporta ca niste conferinte in care tot ce se intampla se rezuma la o prezentare Power Point. Ne dorim sa implicam participantii cat mai mult pe parcursul evenimentelor, pentru ca la finalul acestora sa fie inmagazinate cat mai eficient tehnicile ce pot fi aplicate imediat. Trainerii nostri atestati ANC sunt gata sa impartaseasca din cunstintele si experienta pe care le poseda si sunt intotdeauna pregatiti sa raspunda oricarei intrebari.

Traininguri Specializate Romania – Antrenam performanta

Distribuie in social media:

<div class=”addthis_sharing_toolbox”></div>

Inscrie-te si tu la urmatoarele evenimente Traininguri Specializate Romania:

Te-ar putea interesa si:

[crp]