Super puteri in HR – abilitati de care depinde progresul companiilor

Procesul de recrutare si selectie al candidatilor pentru un job presupune atragerea angajatilor la acel loc de munca, screening-ul, selectarea candidatilor, angajarea dar si integrarea noului angajat in companie. Departamentul de HR se asigura ca angajatii dezvolta atat mentalitatea cat si aptitudinile necesare pentru a sustine progresul organizatiei si, in acelasi timp,  se ocupa de bunastarea angajatilor, punandu-le la dispozitie beneficii care duc la cresterea productivitatii.

Managerul de HR, noul partener de business

Sub sloganul « Difficult times? SuperHeRoes are here! », conferinta de resurse umane HR Summit Iasi pune accent pe super puterile specialistilor de HR. Unul dintre speakerii prezenti la conferinta, este Simina Bleau, HR Director FM Logistic Romania. Cu experienta de peste 15 ani in domeniul resurselor umane, Simina a reusit sa implementeze in compania in care activeaza o cultura de echipa in departamentul pe care il conduce, unde problemele sunt puse pe masa si solutiile vin din partea echipei. Oamenii impartasesc idei, sprijinul se ofera neconditionat, iar feedback-ul se acorda constant. Dincolo de expertiza ei in aria de HR, Simina e implicata ca un real partener de business care intelege activitatea operationala si provocarile ei dinamice.

Florentina Scarlat Regional Sales Manager, Signal Iduna construieste pentru profesionistii din resurse umane pachete de beneficii medicale extrasalariale, adaptate specificului industriei din care face parte. Este convinsa ca succesul unui proiect sau al unei persoane depinde de sinceritatea si realismul cu care sunt stabilite obiectivele fiecaruia, la care se adauga perseverenta si seriozitatea cu care sunt urmarite rezultatele scontate. Pe Florentina o vei intalni la cea de-a XI-a editie HR Summit, care va avea loc in Iasi in perioada 12-13 octombrie 2016.

 Ioana Toma, HR Manager Urgent CargusIoana Toma, HR Manager Urgent Cargus – Ambasadorul super eroilor la HR Summit Iasi

Ioana Toma este trainer, coach si manager de resurse umane la Urgent Cargus. Experienta ei profesionala s-a sedimentat intr-o arie larga de organizatii, de la cele non-profit la companii multinationale. Ioana este membru fondator al Asociatiei Universitatea Copiilor si crede ca toti oamenii au capacitatea de a fi extraordinari : « Cu totii avem niste super-puteri, pe care le putem scoate la lumina, si nu ma refer la cele din filme si reviste animate. Am o colega recruiter, care nu zboara ca Superman, dar care reuseste sa-i faca pe toti cei din jur sa se simta speciali, sa se deschida usor. Un manager din IT care nu este maestru Jedi, dar reuseste la fiecare sedinta sa vina cu o perspectiva noua, ceea ce ne ajuta sa vedem lucrurile out of the box. Am intalnit recent un candidat care ori de cate ori zambea, te facea sa zambesti si tu. Toate astea sunt superputeri. Sunt abilitati, talente, experiente aparte, in combinatii unice pentru fiecare. Cred ca avem cu totii capacitatea de a fi super-eroi si ca o companie ar trebui sa ii inspire si sa-i ajute pe oamenii sai sa le descopere si sa le foloseasca. »

 

            Partenerii acestei editii sunt : Signal Iduna, Romanian Software, Selftrust Academy, Benefit Online, Hart Consulting, Nexus Media, Wolf Thesis, Jobus.ro.

            HR Summit Iasi, eveniment ce sta sub semnatura Libero Events, are loc in perioada 12-13 octombrie 2016, in incinta Palas Congress Hall. Detalii despre speakeri si inscriere gasiti pe site-ul oficial al evenimentului www.iasi.hrsummit.ro.

       Despre Conferinta de Resurse Umane HR Summit

  HR Summit este organizat de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si  B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit,  TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day,  Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri:  Touristica.

 

Distribuie in social media:

<div class=”addthis_sharing_toolbox”></div>

Inscrie-te si tu la urmatoarele evenimente Traininguri Specializate Romania:

Te-ar putea interesa si:

[crp]