Anul 2016 a fost unul incarcat de evenimente, proiecte si descoperiri in ceea ce priveste aria management-ului si afacerilor in general. Ce trenduri in Leadership pentru 2017 a dictat  anul ce tocmai a trecut?

Mai mult “noi” mai putin”eu”  in trenduri  in Leadership pentru 2017

Chiar daca se fac studii de aproape 20 de ani legat de modul de a eficientiza munca in cadrul unei echipe, acestea au fost luate in serios abia dupa ce Google a vorbit despre proprile studii in aceasta directie. Contrar deviziei “divide et impera” daca incurajezi departamentele sa comunice mai bine intre ele timpul de rezolvare a sarcinilor se imbunatateste.

Un proiect complex ridica probleme din mai multe domenii. Prin urmare, cu cat un angajat are cunostiinte diversificate si cunoaste aspecte din mai multe domenii de activitate, cu atat poate rezolva mai usor diferitele probleme ridicate de proiecte.

Investitia in angajati este un trend ascendent in 2017

Este cunoscut faptul ca un angajat bine antrenat inseamna profit pe termen lung. Totodata, un singur angajat nu valoreaza cat o echipa bine antrenata. Majoritatea mariilor companii s-au orientat catre dezvoltarea profesionala a angajatiilor deoarece, au observat ca echipele bine pregatite sunt o investitie profitabila de lunga durata.

Oricum printre cele mai bune metode de motivare a angajatului, non-profit, este oferta de dezvoltare profesionala. In orice caz, cine nu iubeste un angajat proactiv, sigur pe sine care isi respecta deadline-urile?

Mai  mult control asupra clientilor

Pentru a putea usura atat munca angajatiilor, cat si deciziile clientilor, dar si pentru a atrage mai multi clienti noul trend in Leadership este sa oferi cat mai multe oferte personalizate.

Ofertele personalizate pentru clienti ofera in primul rand, un control mai bun asupra ofertelor si preferintelor clientiilor deci un mai bun control al pietei.

Un alt avantaj al customizarii ofertelor este faptul ca echipa care lucreaza cu clientul o sa stie mult mai exact ce are de facut, deci o sa fie mult mai eficienta.

  Daca ti s-a parut util articolul, te asteptam la training-ul nostru pe 24 Februarie 2017 – Training “Liderii se fac, nu se nasc”

Distribuie in social media:

<div class=”addthis_sharing_toolbox”></div>

Inscrie-te si tu la urmatoarele evenimente Traininguri Specializate Romania:

Te-ar putea interesa si:

[crp]