Un curs util, dedicat celor ce se ocupa de media.

John Wannamaker a spus: “Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is, I don’t know which half”. Traininguri Specializate Romania va invita la trainingul IAB Academy “Eficientizarea investitiei in media” (https://lnkd.in/eSZGkX2) sa demontam aceasta afirmatie si sa vedem cum putem face ca bugetul investit in media digitala sa aiba rezultate pe masura.

 

Acest curs este adresat preponderent advertiserilor/ managerilor de companii si de bugete de media; vor fi explicate principiile alocarii corecte a bugetului catre media digitala precum si monitorizarea & masurarea performantelor canalelor si tehnicilor alese:
– Intro in marketing & media
– Strategia de comunicare si cea de media
– Cum stabilim obiectivele de media corecte
– Cum masuram atingerea obiectivelor
– Cum alegem canalele de media potrivite
– Planul eficient de media
– Implementarea corecta a campaniei
– Monitorizarea si optimizarea campaniei
– Raportul de campanie

 

Trainerul acestui curs este Daniel Secareanu – De la inceputul lui 2016, Daniel Secareanu este Chief Digital Officer in cadrul Burda Romania unde coordoneaza activitatea digitala a companiei, oferind suport strategic pentru echipele de continut, marketing si vanzari. Intre anii 2012 si 2015, in cadrul MediaCom (agentie parte din GroupM), Daniel a coordonat strategia de media digitala a P&G in noua piete din Balcani. Aici, Daniel a avut ocazia sa ajute P&G sa isi optimizeze investitiile in media digitala, avand tot timpul ca obiectiv un ROI mai bun. Daniel are o experienta de mai bine de 10 ani in industria de publicitate online, activand in diferite roluri si organizatii, experimentand aproape intreg lantul trofic digital, de la publisher pana la agentie de media sau de creatie.

Detalii si inscrieri pe site-ul IAB Academy Romania
Pana pe 10 noiembrie, partenerii/abonatii Traininguri Specializate Romania beneficiaza de un tarif preferential de 450 RON!

 

Distribuie in social media:

<div class=”addthis_sharing_toolbox”></div>

Inscrie-te si tu la urmatoarele evenimente Traininguri Specializate Romania:

Te-ar putea interesa si:

[crp]