Echipa The Markers Consult a creat un nou produs dedicat oamenilor de afaceri din Romania si anume site-ul www.portalmanagement.ro. Sub deviza “Inspiratie pentru performanta in afaceri”, acesta isi doreste sa ajute antreprenorii si managerii din Romania sa isi atinga succesul profesional, prin intermediul materialelor scrise de consultanti experimentati si specialisti in domeniu.

In cadrul site-ului se pot gasi articole de specialitate ce acopera o varietate de teme, precum tehnici de vanzare, finante si economie, management si leadership, marketing si branding, marketing online, resurse umane sau relatii publice si comunicare. Totodata, oamenii de afaceri se pot inspira din povestile de succes ale unor companii de renume si din interviurile realizate cu diversi antreprenori experimentati care impartasesc reusitele carierelor lor.

In plus, oamenii de afaceri ce viziteaza site-ul pot gasi evenimente dedicate lor, precum conferinte, traininguri sau workshopuri de specialitate, au posibilitatea de a cumpara carti care sa ii ajute in dezvoltarea lor profesionala si a companiilor pe care le conduc si, nu in ultimul rand, pot adresa intrebari la care vor primi raspuns de la specialistii si consultantii ce le stau la dispozitie.

Portal Management ofera utilizatorilor si posibilitatea de a se abona la newsletter-ul saptamanal al site-ului si, in plus, acestia beneficiaza de un voucher in valoare de 100 de lei pentru participarea la oricare dintre evenimentele organizate de Traininguri Specializate Romania, de primirea gratuita a Ebook-ului “Cum sa fii un lider eficient” si, la cerere, o auditare gratuita a campaniilor de Google AdWords.

Cei interesati pot gasi Portal Management si pe retelele sociale, astfel: pe Facebook la adresa www.facebook.com/PortalManagement, pe Google+ la adresa https://plus.google.com/+PortalmanagementRo2014/about, pe Twitter la adresa https://twitter.com/PortalMngmt, pe LinkedIn la adresa www.linkedin.com/company/portal-management. In plus, numarul de telefon 031.425.17.22 si adresa de email contact@portalmanagement.ro, le stau la dispozitie.

‘’PortalManagement face parte din tot ceea ce este caracteristic pentru disruptive education. Este un pas important in acest domeniu si reprezinta fara nicio indoiala viitorul. Disruptivul patrunde in toate domeniile datorita acestei inventii care a fost cel mai important proces economic al secolului XX, si anume internetul. Astfel ca informatia devine din ce in ce mai ieftina si aproape ca devenit o comoditate. Ceea ce adauga valoare, este nivelul inalt de expertiza si capacitatea de a structura informatia astfel incat sa fie usor de gasit, usor de “ingurgitat” si prietenoasa cu tine.

Cu siguranta ca, in viitorul apropiat, PortalManagement  va deveni un domeniu de referinta in ceea ce inseamna informatia de management, organizare si conducere a oricarei organizatii.’’ Catalin Ionescu
MSc, MBA, trainer, consultant si coach de peste 20 de ani, 15 ani experienta in functie manageriala si de lider.