Team building-ul este una dintre cele mai bune metode de a iti ajuta angajatii sa evolueze. Exercitiile din team building, ajuta o echipa sa comunice mai bine, deci sa lucreze mai bine impreuna si sa fie mult mai productivi. In orice caz, ca un team building sa isi atinga scopul, acesta trebuie personalizat pentru echipa implicata. Tocmai de aceea CEO, Facebook, Admiral, ViaSat, Photoshelter, Coca-Cola au dezvoltat programe de team building special pentru echipele lor. Trebuie sa recunoastem ca sunt originale, dar si neobisnuite.

 

 

5 Exercitii neobisnuite de team building ale unor CEO faimosi

 

1.Mark Dankberg, ViaSat – Club de carte

 

Pentru a isi ajuta echipa sa comunice mai bine si sa invete sa gandeasca strategic impreuna, Mark Dankberg a creat “ D’s book club”.  Sunt aduse in discutie carti despre inovatie si afaceri, pe care toata lumea din echipa trebuie sa le citeasca.

Membrii echipei invata concepte de business si cum sa faca schimb de idei.

 

2. Andrew Fingerman, Photoshelter – Echipa prepara bere

O data pe luna, echipa Photoshelter se intalneste si prepara bere. CEO-ul Andrew Fingerman, procura si pune la dispozitie tot ce este necesar pentru acest exercitiu.

 

3. Henry Engelhardt, Admiral – Ruleta oualelor

 

Nu este un team building pentru toata lumea, avand in vedere ca se poate incheia cu haine si par murdar. Ruleta implica spargerea oualelor pe cap, lucrul neplacut? 1 din 6 oua nu este fiert, asadar cei mai putin norocosi o sa aiba nevoie de o baie sanatoasa cand ajung acasa.

 

4.Muhtar Kent, Coca-Cola – Flashmob

Echipa se aduna intr-un loc public si face ceva complet neobisnuit, iesit din comun, pentru cateva minute, apoi grupul se imprastie. Surprinzator, flashmobingul este considerat unul dintre cele mai bun exercitii de team building. Exercitiul implica coeziune, asumare de riscuri, spontaneitate si necesita oameni energici.

Flashmobingul este folosit si de alte companii mari precum Disney, Google si Starbucks

 

5. Ryan Mack, Facebook – Navigatie si Socializare

 

Facebook investeste foarte mult in angajatii sai. Echipa Facebook din Boston, spre exemplu, se lauda cel mai mult cu exercitiile de team building axate pe socializare. Membrii echipelor Facebook merg la maratoane, fac box impreuna, invata sa navigheze in portul din Boston si organizeaza petreceri in Fenway Park.

 

Vrei si tu un team building personalizat si interesant?  Inscrie-te si tu in programul nostru de team building.

Distribuie in social media:

<div class=”addthis_sharing_toolbox”></div>

Inscrie-te si tu la urmatoarele evenimente Traininguri Specializate Romania:

Te-ar putea interesa si:

[crp]