Pe 24 – 25 septembrie, LearningNetwork.ro organizeaza la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti, primul festival dedicat specialistilor in learning & developement, resurse umane si dezvoltare organizationala.

Learning Network Festival este un eveniment unic ce imbina paneluri de discutii cu consultanti si profesionisti din companii multinationale si workshopuri dedicate grupurilor mari, in care cei peste 100 de participanti vor avea posibilitatea de a invata, a impartasi cunostiinte, a afla noile tendinte din industrie, de a gasi noi furnizori si de a face networking.

Teme abordate

Alinierea strategiei de learning&development la obiectivele de business.

Modele de programe de learning & development.

Talent Management si programele de invatare

Cultura invatarii colaborative

Workshopuri 

Sociodrama ca instrument de setare a obiectivelor

Folosirea tehnicilor teatrale pentru implicarea angajatilor in programele de invatare.

Broaste si Printi – o metafora despre stilurile de invatare

Team Building Design – simulare de business.

Parteneri: Exec Edu, Interact, Flux Training & Consulting, Dynamic HR, HPDI, Mind Master, Trainart, Dynamic HR.

Despre LearningNetwork.ro –  Learning Network este terenul de joaca al celor care cred in puterea invatarii, sunt curiosi sa isi descopere limitele si isi doresc rezultate remarcabile in viata lor.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, iar mai multe detalii despre inscriere se gasesc pe site-tul evenimentului www.learningnetwork.ro/festival. Persoana de contact este Andreea Ristache, consultant, andreea.ristache@learningnetwork.ro, 0746 258 719.

ATENTIE! Beneficiati de o reducere de 10% prin inscrierea direct din formularul de contact de mai jos sau din formularul de pe site-ul oficial al evenimentului, introducand la campul “Cupon” codul markers10.