Marti, 4 aprilie 2017, la Hotel Unirea Iasi, va avea loc cel mai complex eveniment international de promovare si stimulare a dezvoltarii afacerilor din regiune: Forumul Afaceri.ro Iasi 2017.

Evenimentul este organizat de Arhipelago, MB Event, Bridge, APEC si Invest in Iasi. Misiunea forumului este de a conecta companiile locale la piata economica internationala si nationala.

La eveniment vor fi prezente atat delegatii economice din regiunile romanesti Banat, Crisana si Transilvania, cat si o delegatie de antreprenori britanici, condusa de Camera de Comert din Hampshire.

Intreprinzatorii ieseni vor avea asadar ocazia de a intalni parteneri strategici, investitori si reprezentanti de top ai unor companii din cadrul acestor delegatii, prin intermediul intalnirilor business-to-business pregatite de organizatori.

In cadrul evenimentului si-au anuntat prezenta invitati de onoare – speakerii Forumului Afaceri.ro Iasi 2017:

Colin Lovering, Presedinte Camera de Comert Britanico-Romana; Mark Baulch, Manager Dezvoltare, Camera de Comert din Hampshire; Calin Huma, Presedinte Bridge; Doru Lionachescu, Presedinte Capital Partners; Gratian Mihailescu, Fondator Urbanize Hub si multi altii.

„Exista toate premisele unui eveniment international de afaceri si suntem bucurosi sa sprijinim organizarea aceastei initiative la Iasi. Intotdeauna astfel de intalniri sunt importante, deoarece aduc in fata reprezentantilor mediului de afaceri local parteneri si investitori nationali si internationali.
Intrucat locurile vor fi limitate, ii sfatuim pe cei interesati sa se inscrie din timp.” (Mihail Birsan, manager MB EVENT)

Va invitam sa accesati site-ul oficial al Forumului Afaceri.ro Iasi 2017:
http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-iasi-2017-forum/

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Cu deosebit respect,
Mihail Birsan, Manager Eveniment
E-mail: office@eventprofs.ro
Telefon: 0748.247.737

Distribuie in social media:

<div class=”addthis_sharing_toolbox”></div>

Inscrie-te si tu la urmatoarele evenimente Traininguri Specializate Romania:

Te-ar putea interesa si:

[crp]