Ai probleme cu gestionarea timpului la locul de munca? Practica urmatoarele tehnici pentru a deveni un maestru al propriului timp:

 

  1. Tine un program al tuturor activitatilor tale de-a lungul unei saptamani. Acest lucru te va ajuta sa intelegi cate lucruri poti realiza pe parcursul fiecarei zile. In acest fel vei vedea cat timp petreci de fapt pentru activitati productive si cat timp irosesti pe ganduri, conversatii si actiuni neproductive.

 

  1. Planifica sa iti dedici cel putin 50% din timp activitatilor sau conversatiilor care produc cele mai bune rezultate.

 

  1. Foloseste primele 30 de minute din fiecare zi pentru a-ti planifica ziua. Nu incepe activitatea pana nu ai reusit sa iti planifici tot. Si tine minte: cel mai important moment al zilei este cel in care iti programezi activitatile pentru ziua respectiva.

 

  1. Ia-ti 5 minute de gandire inainte de un apel telefonic sau inainte de a incepe orice alta sarcina pentru a decide ce rezultate vrei sa obtii. Acest lucru te va ajuta sa stii cum arata succesul inainte de a incepe. Apoi, i-ati 5 minute dupa fiecare activitate pentru a determina daca ai obtinut sau nu ceea ce ti-ai dorit. Daca nu, intreaba-te ce a lipsit si cum va trebui sa actionezi data viitoare intr-o situatie asemanatoare.

 

  1. Roaga-i pe ceilalti sa nu te deranjeze atunci cand ai ceva urgent de facut.

 

  1. Deconecteaza-te de orice iti distrage atentia, cum ar fi Facebook-ul au orice alta retea de socializare, asta doar in cazul in care munca ta nu implica navigarea pe aceste retele.

 

 

  1. Aminteste-ti ca e imposibil sa termini intotdeauna tot ce ai de facut. De asemenea, aminteste-ti de faptul ca 20% din gandurile, conversatiile si activitatile noastre, produc 80% din rezultate.

 

Vrei sa stii cum iti poti gestiona mai bine activitatile zilnice si sa inveti strategii care sa iti aduca zilnic mai multe timp pentru tine?

Atunci te asteptam la trainingul intensiv “Managementul Timpului Si Tehnici Avansate De Productivitate Personala”.

Mai multe detalii AICI!

 

Distribuie in social media:

<div class="addthis_sharing_toolbox"></div>

Inscrie-te si tu la urmatoarele evenimente Traininguri Specializate Romania:

Te-ar putea interesa si:

[crp]