Cu toate ca un training reprezinta o oportunitate extraordinara de a extinde baza de cunostinte a angajatilor, de cele mai multe ori angajatorii considera aceasta actiune prea costisitoare. In plus, cand participa la un training, angajatii sunt nevoiti sa lipseasca de la job, ceea ce reprezinta inca un motiv de ingrijorare pentru angajatori. In ciuda acestor lucruri, un training aduce o multime de beneficii atat companiei, cat si angajatilor. Aceste beneficii fac sa merite investitia initiala. Iata de ce:

Reorientrarea punctelor slabe -> Cei mai multi angajati au cateva puncte slabe ce tin de aptitudinile de la locul lor de munca. Un program de training poate sa schimbe aceste lucruri si sa transforme punctele slabe in puncte tari. Cu alte cuvinte, un training are potentialul de a transforma un dezavantaj intr-un avantaj.

Automat, se reduce numarul punctelor sensibile ale companiei si angajatii devin mai responsabili si nu se mai bazeaza pe altii pentru a le completa slabiciunile. A investi intr-un training inseamna a oferi un intreg camp de cunostinte angajatilor si a-i ajuta sa lucreze in echipa, sa se ajute reciproc fiind in cunostinta de cauza si sa nu depinda de supervizori.

Un angajat ce primeste acel training de care are nevoie este cu mult mai apt pentru jobul sau. Devine astfel mult mai bine pregatit si primeste un plus de calificare. Un training are de asemenea rolul de a “lucra” la stima de sine a angajatilor. Increderea este absolut necesara in indeplinirea cu succes a sarcinilor de lucru (la fel cum este necesara pentru orice dorim sa realizam in viata).

Angajatii de beneficiaza de training in mod constant sunt in pas cu toate noutatile in domeniu, adica la zi cu cele mai noi tehnici. Asta reprezinta un avantaj in fata competitiei, pentru ca un om informat e un om puternic. Astfel, prin training, angajatii raman competenti, pot ridica standardele companiei si o pot ajuta sa creasca si chiar sa devina lider pe segmentul ei de piata. Toate companiile mari investesc constant in training, pentru ca au inteles importanta colosala a acestuia.

 

Distribuie in social media:

<div class=”addthis_sharing_toolbox”></div>

Inscrie-te si tu la urmatoarele evenimente Traininguri Specializate Romania:

Te-ar putea interesa si:

[crp]